Het weekmenu 18 t/m 24 november

Maandag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep

Hoofdgerecht:
– Stamppot boerenkool, vleesjus, rookworst
– Blinde vink, vleesjus, spinazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Bami, atjar tjampoer, kroepoek
– Sukadelapje, vleesjus, spruitjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Poffert, stroop, bruine suiker, boter
– Hachee, vleesjus, rode kool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken kabeljauwfilet, remouladesaus, wortelschijfjes. gek. aardappelen
– Varkenslapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken lever met ui, vleesjus, bloemkool, gek. aardappelen
– Runderworst, snijboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Hongaarse goulash, doperwten, rijst
– Riblapje, vleesjus, spitskool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden tomaten cremesoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, sperzieboontjes, gek. aardappelen, geb. aardappelen
– Gehaktrol, vleesjus, spinazie met ei,  aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 25 november t/m 1 december

Maandag
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Jachtschotel met gekookte aardappelen en gestoofde appeltjes
– Gehaktbal, vleesjus, doperwten, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kip bon femme, gemengde sla, gek. aardappelen
– Runderstoof, vleesjus, bloemkool met saus, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Gebonden ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Filosoof, appeltjes, gek. aardappelen
– Kalkoenvink, vleesjus, worteltjes met peterselie, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktbal met satesaus, kroepoek, atjar tjampoer, bami goreng
– Hamlapje, vleesjus, koolrabi, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Hamburger, spruitjes, gek. aardappelen
– Gestoofde kabeljauw, vleesjus, rode bietjes, aard. puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Hutspot met gek. aardappelen, rookworst
– Runderlapje, vleesjus, andijvie, aardappel puree

Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Mosterdsoep
Hoofdgerecht:
– Kip cordon bleu, stoofpeertjes, gek. aardappelen
– Beenham, vleesjus, broccoli, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt