Het weekmenu 31 maart t/m 6 april
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Jachtschotel, gestoofde appeltjes, gekookte aardappelen
– Gehaktbal, vleesjus, doperwten, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Slavink, gemengde sla, gebakken krielardappelen, gek. aardappelen
– Kipburger, vleesjus, bloemkool met saus, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Gebonden ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot snijbonen, blinde vink
– Hamlapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktbal, satesaus, kroepoek, atjar tjampoer, bami goreng
– Sukadelapje, vleesjus, rode kool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Hamburger, vleesjus, spruitjes, gekookte aardappelen
– Gestoofde kabeljauw, worteltjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Hutspot, rookworst, vleesjus
– Runderlapje, andijvie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Mosterdsoep
Hoofdgerecht:
– Kip cordon bleu, stoofpeertjes, gek. aardappelen, pommes duchess
– Schouderkarbonade, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Het weekmenu 7 t/m 13 april
Maandag
Voorgerecht:
– Tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Sukadelapje, rode bietjes, gek. aardappelen
– Boomstammetje, vleesjus, gestoofde prei, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kipsate met pindasaus, nasi, kroepoek
– Kipvink, vleesjus, worteltjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Erwtensoep, spek, roggebrood
– Runder beefburger, vleesjus, boterbonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Slavink, gekookte witlof, gek. aardappelen
– Stooflapje, vleesjus, italiaanse salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Kippensoep
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekje, remouladesaus, wortelschijfjes, gekookte aardappelen
– Kipburger, vleesjus, gemengde salade, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot hete bliksem, speklapje, augurk, zilveruitjes
– Sukadelapje, vleesjus, spitskool, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Schouderkarbonade, stoofpeertjes, gek. aardappelen, pommes duchess
– Shoarma met saus, vleesjus, broccoli, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt